Verhuiscoach Rosalie van Blooming Spaces, ontspannen verhuizen

Verhuiscoach Rosalie

Ik help starters om ontspannen te verhuizen en een space te creëren waar jij je helemaal thuis voelt – jouw eigen Blooming Space. Ik zorg ervoor dat verhuizen voor jou een leuk en ontspannen proces wordt!

Waarom juist de woningmarkt?

Als marketeer heb ik meegewerkt aan campagnes voor grote woonmerken en bouwmarkten, waardoor ik de woonbranche goed ken. Plannen maken en creatieve ideeën bedenken doe ik eigenlijk mijn hele leven al. Ook heb ik interieur cursussen gevolgd bij Vtwonen en De Huismuts Homeschool. 

En dankzij mijn tijd als financieel adviseur bij een bank kan ik je ook helpen met financiële zaken.

footprints by Maxicons from the Noun Project

Detective Rosa

Ik koop niets zonder eerst een betere deal of kortingscode te zoeken. Daarom wordt ik “detective Rosa” genoemd door familie.

Box by Giuditta Valentina Gentile from the Noun Project

5x verhuisd

Ik ben zelf al 5 x verhuisd dus je kunt me een verhuisexpert noemen. Ik weet als geen ander hoe je verhuizen goed aanpakt.

Pilea by Giuditta Valentina Gentile from the Noun Project

Ervaren

Dankzij mijn kennis over de woningmarkt, financiële zaken en interieurstyling krijg je de kennis van 3 mensen in één!

Verhuiscoach Rosalie van Blooming Spaces, ontspannen verhuizen

Mijn eigen zoektocht

Een paar jaar geleden was ik zelf als starter op de woningmarkt op zoek naar een koophuis. Na maandenlang huizen bezichtigen en overboden worden, was er dan eindelijk goed nieuws. “We hebben het huis!”, riep mijn vriend aan de telefoon.

Wachten op de sleuteloverdracht was niks voor mij, dus ik begon enthousiast met het plannen van de verbouwing en verhuizing. Ik was al vier keer eerder verhuisd en wilde stress dit keer zoveel mogelijk voorkomen. De huizenjacht zelf was al stressvol genoeg geweest.

Dankzij mijn planning skills zijn we op een ontspannen manier van Nijmegen naar Amersfoort verhuisd, nadat we het hele huis binnen 3 weken verbouwd hadden! Inmiddels woon ik alweer 5 jaar samen met mijn vriend, zoontje en kat in Vathorst en voel ik mij hier helemaal thuis.

Nu help ik andere starters in deze oververhitte woningmarkt om ontspannen te verhuizen en een space te creëren waar jij je helemaal thuis voelt.  

Mijn missie? Dat jij straks uitgerust op de bank zit in je nieuwe huis!

Van een stressvolle huizenjacht…

De situatie op de woningmarkt is sinds mijn eigen huizenjacht alleen maar stressvoller geworden. Als starter loop je tegen veel problemen aan.

Als je de huizenjacht en verhuizing dan ook nog combineert met een carrière en sociale activiteiten, terwijl je steeds teleurstellingen verwerkt en veel moet regelen, dan is het echt niet gek dat je hier stress van krijgt. Ik help je graag om het verhuisproces op een ontspannen manier aan te gaan.

…naar ontspannen verhuizen

Verhuizen zou een leuke ervaring moeten zijn, toch?

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat je na de verhuizing uitgerust op de bank zit in je nieuwe huis. Een space waar jij je helemaal thuis voelt en ongegeneerd jezelf mag te zijn. Waar je durft te dansen door de woonkamer, de hele dag in je badjas kan blijven zitten, onder een dekentje kruipt op de bank, feest viert en uitrust.

Een Blooming Space, waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Ik begeleid je bij elke stap

Een verhuizing is een grote verandering in je leven. Ik vind het belangrijk dat de route naar de verhuizing zo ontspannen mogelijk voor je is. Daarom maken we eerst vrijblijvend kennis om te kijken of er een klik is van beide kanten.

Je vult een vragenlijst in waarmee ik voor jou aan de slag ga om een persoonlijk plan op te stellen. Of dit nu een routekaart, verhuisplanning of interieuradvies is: dit doen we op een ontspannen en laagdrempelige manier. Wanneer alle informatie compleet is ga ik snel voor je aan de slag om het uit te werken.

Mijn adviezen zijn compleet, duidelijk en verrassend.

Waar je ook bent in het verhuisproces, je kunt erop rekenen dat ik betrokken ben en je mij vragen kunt stellen over de dingen waar je tegenaan loopt.