Verhuiscoach Rosalie van Blooming Spaces, ontspannen verhuizen
Let’s Move

Ontspannen verhuizen

Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Je bent nog uitgeput van de huizenjacht en nu moet in korte tijd ook de verhuizing nog geregeld worden. Een hypotheek afsluiten, aannemer zoeken, verzekeringen regelen, verhuisdozen inpakken.

Voor je het weet heb je enorme verhuisstress. Help! Kan verhuizen ook op een ontspannen manier? Met Let’s Move, een combinatie van een verhuisplanning en interieuradvies, zit je straks uitgerust op de bank in je nieuwe huis!

Yes, het bod is geaccepteerd! Maar nu nog een hele verhuizing regelen…

Voel jij verhuisstress?

Na maandenlang zoeken heb je dan eindelijk een huis gevonden. Het voorlopig koopcontract is getekend en je kan niet wachten om te verhuizen.

Maar de huizenjacht in de oververhitte woningmarkt was best heftig. Naast dat er een last van je schouders is gevallen omdat je nu eindelijk een huis hebt, ben je vooral ook moe. En nu moet het geregel voor de verhuizing nog beginnen.

Je begint vol goede moed met een bezoekje aan de woonboulevard. Daar hoor je dat er ook nog eens extra lange levertijden zijn doordat de fabrieken vorig jaar dicht zijn geweest. De keuken die je wilde bestellen kan pas over zes maanden geleverd worden en een vakman voor het leggen van een vloer is ook al lastig te vinden.

Maar de verhuizing komt al snel dichterbij en dat zorgt voor verhuisstress. Tegelijkertijd probeer je te werken aan je carrière en is je sociale leven ook belangrijk. Je vraagt je af waar je de tijd vandaan gaat halen om alles uit te zoeken.

Help! Kan verhuizen ook op een ontspannen manier?

Je hoeft verhuizen niet alleen te doen

Ik help je ontspannen verhuizen. Met een verhuisplanning op maat, to do list, verhuisbudget, klus boodschappenlijst en interieuradvies voor 2 spaces heb je alles overzichtelijk op een rijtje voordat je gaat verhuizen.

Na de verhuizing zit je uitgerust op de bank in jouw nieuwe huis. Jouw verhuizing is op rolletjes verlopen doordat je op tijd om hulp durfde te vragen. Hierdoor kon jij je blijven focussen op dingen die je belangrijk vindt, zoals je carrière en sociale leven.

Met het interieuradvies is het huis nog mooier geworden dan je had durven dromen, het past zo goed bij je dat het gelijk al voelt gelijk als een thuis!

Verhuiscoach Rosalie van Blooming Spaces, ontspannen verhuizen

Verhuisexpert Rosalie

Toen mijn vriend en ik gingen verhuizen naar onze koopwoning in Amersfoort wilde ik stress zoveel mogelijk voorkomen. Ik was namelijk al 4 keer eerder verhuisd en dat verliep niet altijd even soepel.

Die verhuisstress, ja daar had ik behoorlijk last van.

Dit keer wilde ik het na een vermoeiende huizenjacht toch anders doen. Ik speurde het hele internet af op zoek naar informatie over verhuizen en bundelde dat samen in onze verhuisplanning.

Toen we de sleutel kregen zijn we binnen 3 weken verhuisd, terwijl we in die periode ook het hele huis nog eens verbouwd hebben! Zonder de verhuisplanning was dat nooit gelukt. Daarna kreeg ik complimenten en vragen van familie, vrienden en collega’s over de verhuisplanning. Zo is het idee voor Blooming Spaces ontstaan!

Ontspannen verhuizen is écht mogelijk en ik gun het jou om na de verhuizing net als ik ontspannen op de bank te zitten in je nieuwe huis.

“Als je gaat verhuizen of je huis opnieuw wilt inrichten, dan is Rosalie echt jouw girl! Ze heeft ons bij onze verhuizing van begin tot eind ondersteund met een verhuisplanning en handige lijstjes, waar ik erg dankbaar gebruik van heb gemaakt.

Ze heeft daarnaast een uitzonderlijk intuïtief talent voor interieuradvies. Ze voelt feilloos aan wat bij jou past. Ze geeft je praktische lijstjes met linkjes waar je de spullen kunt kopen, maar geeft ook advies over hoe je zelf spullen kunt kopen in dezelfde stijl. Je kunt daardoor kopen wat je graag wilt hebben, maar leert ook zelf aanvullen met spullen die bij jouw smaak passen. Mijn vriend en ik zijn nog steeds verbaasd over hoeveel aankopen we hebben gedaan door het advies van Rosalie.

Maar het allerbelangrijkste: onze verhuizing verliep vlekkeloos en ons huis voelde vanaf moment één echt als ons thuis.”

Anne
Verhuiscoach Rosalie van Blooming Spaces, ontspannen verhuizen
Checklist by Chanut is Industries from the Noun Project

Persoonlijke verhuisplanning

Planning, checklists – ik maak het zo makkelijk mogelijk voor je. Je hoeft nergens meer aan te denken, alleen maar te doen.

Pilea by Giuditta Valentina Gentile from the Noun Project

Ervaren

Dankzij mijn kennis over de woningmarkt, financiële zaken en interieurstyling krijg je de kennis van 3 mensen in één!

clink by Giuditta Valentina Gentile from the Noun Project

De beste deal

Ik zoek altijd de beste deal voor je budget óf we gaan voor een kwaliteitsproduct dat de investering helemaal waard is.

Scale by Giuditta Valentina Gentile from the Noun Project

Mediator

Op den tijd, dat onze geschiedenis begint, had onze edelman, wiens naam Don Quichot was, zijn vijftigste jaar bijna bereikt.

Hoe werkt het?

Kennismaken

We beginnen met een online kennismakingsgesprek. Leuk om je te ontmoeten!

Vragenlijsten invullen

Je vult een online vragenlijst in met alle informatie over het nieuwe huis, de verhuisplannen en belangrijke data zoals de sleuteloverdracht.

Je vult ook een interieur vragenlijst in voor de 2 spaces in je nieuwe huis waarvoor je een interieuradvies wil ontvangen. Bijv. de woonkamer en slaapkamer. Woon je samen? Dan vult jouw partner deze vragenlijst ook in, zodat ik een mix van jullie interieurstijlen kan maken.

Brievenbus checken

Binnen 3 weken ontvang je het complete pakket inclusief verhuisplanning en interieuradvies per post. Je kunt al gelijk beginnen met regelen!

Vervolggesprek

In het naar keuze fysieke of online vervolggesprek lopen we samen door Let’s Move heen. Je kunt vragen stellen en gebruik maken van de aanpassingsronde voor het interieuradvies. Binnen 5 werkdagen stuur ik je eventuele aanpassingen na.

Het hele advies wordt samengebundeld in een boekje. Handig om mee te nemen naar de woonboulevard en als naslagwerk tijdens de verhuizing.

Ontspannen verhuistips

Tot slot ontvang je tot aan de sleuteloverdracht wekelijks een ontspannen verhuistip en mag je via WhatsApp al je vragen blijven stellen.

Relax!

De verhuisperiode sluit je af met een ultiem ontspannen moment in je nieuwe huis. Dit blijft nog even een verrassing 😉

Ja, ik wil ontspannen verhuizen!

Let’s Move is een compleet verhuis- en interieuradvies en bestaat uit:

Verhuisadvies

 • Een persoonlijke online verhuisplanning zodat je ontspannen kunt verhuizen. Je krijgt een agenda uitnodiging en een totaaloverzicht.
 • Online to do list voor alles wat er geregeld moet worden voor de verhuizing, je hoeft zelf nergens meer aan te denken.
 • Verhuisbudget template inclusief de geschatte kosten
 • De beste verhuistips & tricks die je moet weten als je gaat verhuizen
 • Tot aan de sleuteloverdracht wekelijks een ontspannen verhuistip en de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp.
 • Een verrassend ultiem ontspannen moment als afsluiting van de hele verhuizing

&

Interieuradvies

Voor 2 spaces naar keuze (bijv. woonkamer en slaapkamer)

 • Gepersonaliseerd moodboard van jouw ideale space
 • Kleuradvies voor verf en/of behang
 • Indeling van meubels op een plattegrond
 • Shoppinglist voor meubels & accessoires, inclusief raamdecoratie en verlichting
 • Klus boodschappenlijst passend bij jouw interieuradvies, zodat jij of de aannemer gelijk aan de slag kan. Met een klik op de knop bestellen!
 • Tips voor de leukste winkels in jouw interieurstijl
 • 1 aanpassingsronde

Dit wordt samengebundeld in een boekje wat je makkelijk mee kunt nemen naar de woonboulevard en kunt gebruiken als naslagwerk tijdens de verhuizing.

Voor €4.750 inclusief btw. Je mag ook in termijnen van voldoen.

Twijfel je nog? Online vrijblijvend kennismaken

Naar deze plaatsen zijn klanten al ontspannen verhuisd

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, stuur mij een berichtje en we spreken samen een regeling af.

Kan ik dit pakket ook bestellen zonder interieuradvies?

Ja dat kan. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik vertel je er meer over!

Regel jij ook het verhuisbedrijf?

Nee, ik geef je wel alle handvatten om het zelf te doen. Heb je vragen dan mag je die tijdens het verhuisproces altijd stellen via WhatsApp. 

Wat is het voordeel van dit pakket ten opzichte van een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf helpt je met het vervoeren en eventueel inpakken van de spullen. Al het andere moet je zelf regelen. Let’s Move biedt je een totaalpakket van verhuisplanning en interieuradvies zodat de weg naar de verhuizing toe zo ontspannen mogelijk verloopt. Je kunt zelf beslissen of je de verhuizing zelf regelt of het een verhuisbedrijf laat doen.

Is dit pakket ook geschikt voor nieuwbouw?

Jazeker! Bij nieuwbouw moet je vaak binnen korte tijd beslissen over allerlei dingen in het interieur. Hoe fijn is het dan als je een duidelijk plan klaar hebt liggen en rustig kan toewerken naar de verhuizing? Twijfel je nog? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan beantwoord ik je vragen.

Toch nog vragen? Stuur me gerust een berichtje.